Posted on 2 hozzászólás

Miért kerül ennyibe a táska?

Mivel piacon is szoktam a termékeinket értékesíteni, így hallom a vásárlók, nézelődők véleményét.
Többször elhangzott már, hogy nagyon szép, nagyon tetszik, de miért kerül ennyibe?
Pár hete volt alkalmam egy más által készített kézműves táskát megnéznem belülről is. Eddig csak kívülről volt alkalmam látni többfélét.
A táskát gazdája kb. 4-5 éve használja, most egy apró javításra kért engem.
A táska textilbőrből készült. Mikor kibontottam a bélését, hogy meg tudjam javítani, akkor láttam, hogy a táska merevítés nélkül készült.
Nálam minden táska vetexxel, vagy ha kell még hozzá, akkor táskamerevítővel készül. Minden varrás szélességét szétvasalok, és utána rögzítem is. Tehát ez mind időben, mind alapanyagárban több. Nálam egy táska elkészülte kb 4-5 óra.

Szétvasalt varrásszélesség
Rögzitett varrásszélesség
Táska bélése


Csak gondolatébresztőnek szánom: Múlt héten egy kőműves dolgozott nálunk, ablakot cserélt. Kb egy időben kezdtünk neki a munkának, ő kicsit előbb kész lett a saját munkájával, mint én a táskával. Ő ezért a munkáért 25000 ft-ot kért, anyagköltségek nélkül. Persze tudom, más a két munka, de mindegyik szakmunka.,
Megköszönve bizalmatok , további szép napot kívánok

🌞

.

2 thoughts on “Miért kerül ennyibe a táska?

  1. Kedves Bernadett! Olyan emberek mindíg vannak és lesznek is akik sokalni fogják az árát bármit is vesznek… Ezek az emberek valószínűleg sohasem állították elő vagy dolgoztak semmi olyanér ami eladható termék lett volna. Valószínű, hogy nem is vállalkozók… Én azt mondom: bátran legyél büszke a táskáidra és az ilyen embereket pedig sajnáld nyugodtan, hogy nem ismerik az érzést amikor egy egy új darab kerül ki a kezed közül, amivel ráadásul még másoknak örömet is tudsz szerezni… MERT EGYEDI, KÖNYÖRGÖM!!!

    1. Köszönöm szépen Bea
      És igen, büszke vagyok az általam elkészített minden táskára, minden darabban a lelkem is benne van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.